Lepeza u Perperu, vesti

Ovde je nemoguće vruće.

Kafana Lepeza u Perperu je je šarmantni kutak u koji su se ušunjali svi vaši kafanski snovi. Kafana Lepeza u Perperu je mesto gde iznenađenja nikada ne prestaju, a večeras možete uživati u sjajnoj muzici Nataše Milinčić i Nemoguće Vruće Bend.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

A temperature skaču i u četvrtak, 06. marta kada će Mirjana Mirković podići atmosferu do tačke ključanja. Još vrelije vas čeka i veče u petak sa fenomenalnim Botom i Dijamantima. Dan žena, subota 8. mart, predviđena je za zgodnog Igora X i Mišel Gvozdenović sa trbušnim plesačicama. Nedeljom se spremite za sjajnog Srećka Krečara sa bendom Lepeza i Zoricom Marković. Samo vi i Lepeza u Perperu ste kombinacija snova i najboljeg noćnog provoda, zato ne propustite da se uverite u to i posetite ovu sjajnu kafanu. Ponedeljkom 10. marta vas čeka kafansko veče, Lepeza Bend i Ana Plavi Anđeo.

Kafana Lepeza u Perperu je od početka sezone sinonim za najbolji kafanski provod i omiljeno mesto poznatih ličnosti. Muzički repertoar je izvrstan, stoga je i atmosfera uvek za pamćenje. Utorak 11. mart obeležiće šarmantna Mirjana Mirković.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kafana Lepeza u Perperu brzo će zagospodariti svim noćnim provodima, jer je repertoar koji se ovde nudi autentično kafanski, onaj koji tražite kada god pomislite na kvalitetnu kafansku zabavu. Kafana Lepeza u Perperu nudi baš to, njeni izvođači poznaju pravi narodnjački reperoar i pogodiće svaku pesmu koju volite kao i momenat kada treba da je izvedu. Od kafane Lepeza u Perperu nemoguće je sakriti osećanja, ona je kraljica emocija i skrivenih želja, dopreće do vas znalački onako kafanski i pružiti vam sve što od idealnog provoda očekujete, čak i više od toga.

Rashladite se lepezom kafanskog provoda, jednom jedinom Lepezom u Perperu.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi iz Lepeze ne izlazimo, a vi se uvucite u pravu kafansku priču, čekamo vas tamo.

 

beogradnocu.com