vesti

Ovde vam je provod zagarantovan.

Na pregledu najpopularnijih kafana u Beogradu, kafana Bakara nikada ne izostaje. Uz puno redovnih i odanih gostiju, prepoznatljivu fenomenalnu atmosferu, i sjajan muzički repertoar, kafana Bakara ne prestaje da odiše svojim posebnim boemskim duhom. Kada god da posetite ovu kafanu, verujte da pravi meraklijski provod neće izostati.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Idealni dani da se uverite u izvanrednost ove kafane jesu petak i subota. Naime, u petak 14. marta na ovom prelepom mestu očekuje vas Saša Katančić, koji će vas nesumnjivo oduševiti svim svojim muzičkim sposobnostima, i učiniti da poželite da nikada ne odete iz kafane Bakara.

Samo dan kasnije, u subotu 15. marta za vaš provod pobrinuće se jedan izvrsni sastav. U pitanju je naravno Scream Bend, na koji nema potrebe trošiti reči, jer njihova popularnost i traženost njihovih nastupa govore sami za sebe. Uvek energično, uvek pozitivno, uvek besprekorno – to je Scream Bend.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Podsećamo i da pored svih navedenih pogodnosti još jedna prednost kafane Bakara u odnosu na ostalu beogradsku boemsku ponudu jeste gajenje tradicije niskih cena. Sa vrlo malo novca u kafani Bakara se možete provesti zaista vrhunski.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Nema potrebe za brigom, jer kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Bakara, koja je imperativ meraklijskog provoda. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Bakara bude vaš jedini izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com