vesti

Ovde vas čeka pravo iznenađenje.

Bella Casa je klub koji već tradicionalno priređuje veoma kvalitetne zabave, ovde je sve zanimljivo i perfektno. Večeras imate priliku da uživate u pravom kafanskom duhu jer Srki Bend vam priređuje fenomenalno Kafansko Veče koje ćete sigurno pamtiti, od pesme do pesme sve će biti hitovi i vaša zabava će biti odlična.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Da je kafanska zabava neprevaziđena, čvrsto veruju i Toni i Neša koji priređuju Boemsko Veče koje je pravi trenutak užitka za sve kafanske majstore kojih u Beogradu ima sve više i više. Klub Bella Casa je veoma moderan i lepo uređen klub, ovde se vodi računa o svakom gostu i želje se pažljivo slušaju, a na koncu toga se bira i repertoar koji je veoma bogat i zanimljiv.

Četvrtak je rezervisan za VIP Veče sa Ivanom Gajićem, biće i popa i folka za različite ukuse pravi izbor, a zabava vrela i neprekidno na najvišem nivou, četrvtak je dan u klubu Bella Casa koji morate doživeti jer je provod zaista fenomenalan i neponovljiv.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Petkom u klubu Bella Casa sa vama je Vanilla Band što obećava zabavu do daske, lepo ćete se osećati, a petak je pravi dan da sa prijateljima pođete u klub Bella Casa i pustite mašti na volju. Subota je u klubu Bella Casa uvek prepuna iznenađenja kada za vas nastupa sve popularniji Deni Boneštaj koji priređuje pop  folk Veče. Deni je pre svega odličan zabavljač i tip pevača koji je dopadljiv i komercijalan i njegvoi nastupi su uvek zanimljivi i dobro posećeni.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Klub Bella Casa vam garantuje dobru zabavu koja je uvek prepuna iznenađenja. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo redovni posetioci kluba Bella Casa, ovde je uvek veselo i pozotovni, naši objektivi se u klubu Bella Casa ne gase, imate to u vidu kad naiđete na nas i razvucite širok osmeh.

 

beogradnocu.com