Najave, Stari Blay, vesti

Iz nedelje u nedelju sve bolji repertoar u kafani Stari Blay. Večeras, 11. juna, očekuje vas Veče prijatelja sa Milanom Dinčićem Dinčom i Jelenom Kostov. Veče prijatelja četvrtkom donosi i prijateljske cene pića: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara.

Provod ne staje ni za vikend, pa će vas tako u petak zabavljati Andreana Čekić, Nebojša Vojvodić i Tijana Stojić. To veče je rezervisano Veče Džentlmena i Dama, a vaši domaćini biće Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

U subotu, 13. juna, nastupiće Milan Mitrović, Boris Stjepanović i Ivana Milić. Narednog dana, u nedelju, na repertoaru je Veče starih pesama sa Nemanjom Staletovićem i Biljanom Sečivanović. Za početak sledeće nedelje, sledi iznenađenje! Očekuje vas koncert Milice Pavlović u ponedeljak 15. juna! Ne propustite!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 

beogradnocu.com