Najave, Stari Blay, vesti

Ukoliko ste imali prilike da provedete u kafani Stari Blay makar jedno veče, onda ste postali stalni gost. Za one koji nisu imali prilike ova popularna kafana ove nedelje nudi čak šest dana za provod. Krećemo još večeras sa Borisom Stjepanovićem i Ivanom Milić. Spremite se da celu noć provedete đuskajući.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Provod ne staje ni tokom nedelje, pa će vas tako u četvrtak zabavljati Petar Mitić i Jelena Kostov. Četvrtak je Veče prijatelja i cene su prijateljske: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara.

U petak u kafani Stari Blay najlepše Veče Džentlmena i Dama: Ćemo, Andreana Čekić i Tijana Stojić, a sa vama će biti i vaši domaćini Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

U subotu, 27. juna, haos prave Boris Stjepanović, Ivana Milić i Milan Mitrović. A u nedelju, 28. juna čeka vas Veče starih pesama: Nemanja Staletović i Ivana Pavković.

U ponedeljak, 29. juna, u kafani Stari Blay, čeka vas neviđeni i nezaboravni spektakl - Koncertno veče. Pratite nas da saznate ko će praviti društvo Aleksandri Bursać. Vidimo se!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 

beogradnocu.com