Stefan Braun, vesti

Ove žurke se ne propuštaju.

Juče je u popularnom klubu Stefan Braun bio upriličen Glam and Fame Charity Night na kom je bilo mnogo poznatih. Među njima se našao poznati voditelj Voja Nedeljković koji od kada vodi Zvezde Granda sve je omiljeniji publici, inače Voja Nedeljković ima veoma bogatu voditeljsku karijeru bio je zaštitno lice Trećeg kanala i emisije 3K dur, a potom i voditelj jednog kviza televizije Foks, sinoć se videlo da je Voja bio u odličnom raspoloženju što je za njega nekako uobičajeno jer je publika navikla da ga viđa s osmehom na licu.

klub Stefan Braun

 Fotografisano u Klub Stefan Braun

Među poznatim ličnostima sinoć ste mogli videti i Ogija Radivojevića koji je svoju karijeru započeo sa svega 13 godina. Sarađivao je s mnogim džez muzičarima, svirao s Rambom Amadeusom, u Big bendu RTS-a, gde je bio dirigent i producent, a slavu je stekao sarađujući s Goranom Bregovićem. Radivojević je radio i muziku za desetak inostranih filmova, kao i na albumima Igija Popa, Ofre Haze, Jorgosa Dalarasa, Sezarije Evore, a publika mnogo voli njegovu pesmu Vilo i mnoge druge.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Klub Stefan Braun je sinoć bio najveselija žurka i tako je u Braunu svakog ponedeljka uz Dj Bolla uvek vas očekuje svetska atmosfera. Producent, aranžer i kompozitor Damir Handanović, takođe je juče bio u ovom mondenskom klubu Handanović je poznat po saradnji sa našim najvećim zvezdama, mnogi tvde da je trenutno u poslu kojim se bavi najtraženiji.

Klub Stefan Braun je sinoć bio prepun pozitivnih vibraciju i u ovom svetski uređenom klubu pozitiva je glavno oružje, među poznatima mogli ste videti i voditelja Vladu Stanojevića i bivšeg takmičara ili takmičarku X Factora Filipa Janevskog Fifija koji ne prestaje da intrigira javnost.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Klub Stefan Braun je nešto najbolje što vam se može dogoditi. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Stefan Braun je klub koji i mi mnogo volimo i rado svraćamo da uhvatimo najboju atmosferu koja ovde uvek vlada.

 

beogradnocu.com