Lepeza u Perperu, vesti

Ovo je lepeza za sve vrele provode.

Kafana Lepeza u Perperu je kafana koja vešto koketira sa tradicijom i  održava ovu instituciju zabave tako dugo. U kafani Lepeza u Perperu sve je savršeno usklađeno sa težnjom da zabava bude dobra i kvalitetna.

kafana Lepeza u Perperu

 Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Puno se radilo na osmišljanju najkvalitetnijeg repertoara i to se iz odabranog zaista i vidi. Večeras u kafani Lepeza u Perperu nastupa Mirjana Mirković iz Grandovog jata, mlada i odmerena pevačica napraviće sigurno odličan štimung i podići kafanu na noge.

Lepeza u Perperu je vaša omiljena destinacija, u sredu na ovom sjajnom mestu nastupa Mišel - Zvezda Granda i Nemoguće Vruće, takva će biti i atmosfera vruća i razdragana, jer sa najboljima je uvek tako.

Kafana Lepeza u Perperu ima onu tajnu zbog koje se iz kafane ne izlazi ni danju ni noću, te tako u četvrtak vaša čula će dočekati Mina Kostić i Alibi Bend. Mina Kostić spada u red onih pevača koji se zaista vole, dobra atmosfera se sa njom podrazumeva, a i reperoar će sigurno biti odličan kao i prilika da čujete neke od njenih lepih pesama među kojima je ''Stariji čovek'' i mnoge druge.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Lepeza u Perperu je kafana koja noćni život Beograda čini potpunim i to u svim svojim zabavnim segmentima koje deli sa vama. U petak u ovoj kafani nastupaju Bota i Dijamanti što sa sobom nosi sjajan provod i lepe momente vrhunske zabave.

Subotom u kafani Lepeza u Perperu nastupa pravo uživanje za sva čula, jer vas čeka jedan sjajan performans sa Igorom X, Koko Bendom i Trbušnim Plesačicama. Biće to dan koji sigurno nikada nećete zaboraviti i zbog kog ćete kafanu zavoleti još više i još snažnije. Pravi melem i za uši i za oči, i nova mogućnost kafanskog zabavljanja, koja vam u kombinaciji sa trbušnim plesom donosi miris istoka.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kafana Lepeza u Perperu je sjajan izbor za celu vašu kafansku nedelju. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Kafana Lepeza u Perperu je i naša omiljena destinacija, u našoj galeriji fotografija možete otkriti sve tajne kafanskog života i nezaboravnog provoda.

 

beogradnocu.com