Kućerak, vesti

Ovo je moja kućica - moja slobodica.

Ukoliko se pitate gde provesti ovu nedelju na najbolji mogući način, beogradnocu.com je tu da vam preporuči. Naravno, najbolje mesto sa izuzetnim ambijentom, atmosferom i provodom na visokom nivou je popularna prestonička kafana Kućerak, koja vas iz nedelje u nedelju sve više oduševljava.

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

U sredu 19. marta u kafani Kućerak očekuje vas nastup fantastičnog pevača kojeg svi već dobro znamo, a u pitanju je Marko Bulat. Već prvom pesmom probudiće sve vaše emocije i dirnuti vas pravo u srce. Pripremite se na sevdah, ali i na mnoga druga iznenađenja.

Već u petak 21. marta u kafani Kućerak vas očekuje nastup fantastičnog sastava Apollo Bend, koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko kojim slučajem propustite ovu sjajnu ekipu u kafani Kućerak, u subotu 22. marta takođe vas očekuje neponovljivi Apollo Bend koji će vas potpuno razgaliti. Ne propustite jedinstveno uživanje, već pravac u kafanu Kućerak!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Nemojte ni zaboraviti da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu, i koja će vam svakako pomoći pri izboru idealnog mesta za vaš provod. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Kućerak, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

kafana Kućerak

Fotografisano u Kafana Kućerak

Za sva predstojeća dešavanja u kafani Kućerak rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Kućerak bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja nikako ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com