Holivud, Poznati, vesti

Ovo je najseksepilnija žena na svetu! Nakon Skarlet Johanson, Mile Kunis, Rijane i mnogih drugih, prestižni magazin Esquire objavio je ko je najseksepilnija žena 2014. godine. Prema njihovom mišljenju, španska lepotica na pragu pete decenije, Penelope Kruz ponela je titulu najseksepilnije žene sveta.

Pogledajte ko je najseksepilnija zena na svetu.jpg3

Ona je za ovaj magazin izjavila kako je polaskana tom titulom, ali i da je ta takva priznanja posebno ne dotiču. Naime, glumica je posvećena karijeri i porodici. Njenu porodicu čine suprug Havijer Bardem, kao i dvoje dece, sin Leo i kćerka Luna. Ona je dodala kako je danas organizovana i isplanirana, što joj je najbitnije dok žonglira mnogobrojnim životnim ulogama današnje žene.

Pogledajte ko je najseksepilnija zena na svetu

Penelopina svestrana ličnost ogledala se i u ranijim aktivnostima, pa se tako oprobala u modelingu i kao zaštitno lice raznih brendova, među kojima su Ralf Loren, L'Oreal Paris, Agent Provocateur. Sa sestrom Monikom Kruz dizajnirala je odevnu kolekciju za modnu kuću Mango, a bavi se i humanitarnim radom. Dobinica je Oskara, ko kaže da lepota i pamet ne idu zajedno?!

 

Foto: Facebook

beogradnocu.com