Poznati, vesti

Ovo je novi dečko Snežane Dakić. Snežana Dakić od pre nekoliko dana ponovo nosi samo devojačko prezime. Posle pompeznih naslova sa koliko to mlađom ženom ju je muž prevario, voditeljka se nije izjašnjavala, nego je elegantno izbegla nalet novinara otišavši na more. Tamo se okrepila, odmorila i opustila, pa spremna na medijsku hajku, vratila u Beograd. Snežana je u braku sa Vladimirom Mikićem dobila ćerku Lauru, a ni svoju autorsku emisiju "Život u trendu" nije zapostavila, naprotiv.

Snezana DakicBila je i jedan od modnih sudija u emisiji "Šopingholičarke", gde je usmeravala mlade devojke kako se ukusno obući, otkrivajući im svoje male trikove. Ovih dana, u štampi nailazimo na tvrdnje "izvora bliskih Snežani" da ima novog dečka, koji je mlađi 6 godina od nje i s kojim neopterećeno uživa u početku veze. Sama Snežana je to demantovala, ali euforija ne jenjava.

Ovo je novi decko Snezane DakicPonegde se mogu pročitati i duhoviti komentari da je "Sneki Daki Miki evoluirala u Sneki Daki Vaki, što se, za razliku od prošlog nadimka, rimuje, pa mora da je sudbina". Naime, navodni novi dečko se zove Aleksandar Vazić, inače Novosađanin.

 

beogradnocu.com