Razno

Ovo je ovde Balkan.

Ovog vikenda provod u centru grada je zagarantovan, uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije. Iskusite pravo boemsko uživanje uz neverovatnu uslugu, muzički program i piće u jednoj od retkih kafana koja zaista leči dušu – kafani Balkanika!

Za sve prave boeme kafana Balkanika u Prizrenskoj ulici pravi je izbor. Muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Samo večeras budite pravi boem uz neverovatan Taboo Bend i fenomenalne promocije pića. Večeras 07. februara, sve do ponoći, ukoliko naručite flašu Smirnoffa , dobijate još jednu flašu gratis! Dok za ljubitelje rakije važi ista ponuda- na svaki litar rakije, dodatni litar doleće za vaš sto na račun kuće! Ovako može da se pije samo u kafani Balkanika! Zato ne propustite!

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Subota 08. februar, rezervisana je za Filipa Mitrovića i standarno najbolji provod. Ovaj iskusni muzičar goste nikad ne ostavlja ravnodušnim i itekako ume da uveseli vaša srca i dušu. Atraktivni mladi pevač Filip Mitrović je postao poznat široj javnosti nakon učešća u prvoj sezoni šou programa "Prvi glas Srbije", a sada ga znaju i po tome što gde god da nastupa dovede atmosferu do usijanja. Uz njegovu muziku moći ćete da provedete čitavu noć na nogama, i da se provedete zaista spektakularn

Svaki vikend se u Balkanici svira, peva i veseli! Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u kafani Balkanika.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije koje su besplatne, možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com