Krčmarica, vesti

Ovo mesto je puno iznenađenja.

Kafana Krčmarica obećava odličnu zabavu i to obećanje uvek ispuni, reč je o kafani koja poznaje sva kafanska merila. To odlično i nastoji da podeli sa vama sve ono najbolje, što je vezano, za kafanski život, a toga nije malo.

kafana Krčmarica

 Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica za vas uvek ima iznenađenja i sva su ona osmišljena da vaša zabava u ovoj predivnoj kafani bude na maksimumu, a vas u petak u ovoj meračkoj rezidenciji očekuje Bend za vašu dušu i Vladimir Grujić.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

U kafani Krčmarica sledi vam uvek ono nabolje, tako uz odličnu muziku tu je i pregršt promocija koje vam otvaraju mogućnost da uživate u omiljneim pićima, na jednom lepom i prijateljskom mestu, tako ćete imati priliku da u Smirnoff vodki i 4 Guarane uživate po ceni od 4600 dinara što je sjajna ponuda za sve koji vole vodku. A za one koji bi se pre opredelili za viski po istoj ceni mogu dobiti flašu Johnnie Walkera i 4 Guarane.

U subotu u kafani vašeg izbora, kafani Krčmarica nastupa uvek za zabavu spreman Mamurluk Bend koji će nastojati da se napijete svih pesama koje volite i koje krase najbolje kafanske provode, koji se uvek odvijaju u najboljoj kafani u gradu, a to je vaša kafana Krčmarica.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica je destinacija čiste zabave. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo u kafani Krčmarica redovni gosti, a kako se provodimo i koliko smo zadovoljni otkrijte u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com