Poznati, vesti

Pred sam doček Nove godine, ono što intrigira mnoge jesu cifre koje pevači dobijaju nastupajući u klubovima    , trgovima i kafanama. Pojedinci se "zalede" od same činjenice da neko za jednu noć može uzeti i po par desetina hiljada evra, ali moramo priznati zaslužili su. Govorimo o pevačima i pevačicama koji su godinama unazad pa i u 2016. Godini ulagali u sebe i svoju karijeru. Obradovali vas novim hitovima, zabavlajli vas po klubovima i splavovima.

bekvalac

Naime, Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović i Dara Bubamara nastupaće u prestonici a njihovi honorari kreću se od 15 do 25000 evra!

dash s

Zeljko Joksimović koji je nedavno održao koncerte za pamćenje, 1. Januara biće bogatiji za 50. 000 evra! Nešto bolje od njega će proći najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić. Posle blistave karijere i pregršt hitova, Čola će za svoj nastup dobiti 60.000 evra. Zasluženo! On je za jedan portal izjavio da će u Novoj godini ljudima kao i uvek poželeti zdravlje, ljubav i mir na ovim prostorima!

LepaBrena4

Kako su preneli neki lokalni mediji, Lepa Brena bila je skromna, te je za svoj nastup na jednom trgu, tražila honorar od 15.000 evra. Nije malo, ali ako se osvrnete na karijeru Lepe Brene i hitove koje je darivala njenoj publici decenijama unazad, složićete se da je honorar i te kako zaslužen!

No, nama treba da bude važno kako ćemo se mi provesti u najluđoj noći. Uz ovakve zvezde greške nema, a na to što će oni kućama otići malo bogatiji, gledajte da talenat ipak vredi i mnogo više od navedenih suma!

 

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com