Kolumne, Seks, vesti

Ovo su najpopularnija mesta za seks na otvorenom. Uvek je bilo, a decenijama unazad sve više, onih kojima krevet iza zatvorenih vrata nije dovoljno dobar poligon za seks. Neki ih zovu egzibicionistima, a oni jednostavno vole seks na otvorenom. Zašto?

Seksa je previše! U medijima, filmovima, časopisima, sajtovima „za odrasle“. Sve je „na izvolite“, dostupno. Nema više mnogo toga što bi erotsko uzbuđenje višestruko pojačalo a time i doprinelo da seks doživimo kao praznik naših čula. Seks na otvorenom baš to nudi!

Ovo su najpopularnija mesta za seks na otvorenom.jpg1

Partnerima nedostaje uzbudljiv osećaj skrivanja, da rade nešto zabranjeno! Dok upražnjavaju seks na otvorenom, ma koliko bili tihi uprkos naletima strasti, dobro sakriveni, oni su potpuno svesni činjenice da u svakom času neko može da naiđe i da ih razotkrije u kompromitujućem, a neretko i zakonom zabranjenom položaju. To podiže adrenalin, seks je mnogo uzbudljiviji, takvi odnosi su deo intime koje se rado sećamo i želimo da je ponovimo!

Ovo su najpopularnija mesta za seks na otvorenom

Koja su to mesta na otvorenom? Naravno, plaže, pesak, uvala, seks u plićaku, to je valjda iskusila većina. Dobro dođu liftovi, balkoni u sred bela dana (pa još i komunicirate sa komšinicom od preko puta), poslednji red bioskopa malo posećene i kasne projekcije, garderobe butika i nezaobilazni seks u automobilu, na parkingu i svim mestima opisanim u hitu „Što ja volim taj seks“!

I na ovu temu ima dosta pristalica i onih drugih. Kad oni drugi probaju - obično postanu pristalice. Svako neka se opredeli po svom ubeđenju, ali ima nečeg iskonskog, takoreći prirodnog u upražnjavanju seksa na otvorenom. Nekada davno je sve bilo otvoreno!

 

Foto: sfw.so, rudhro.wordpress.com, donebrilliantly.com

beogradnocu.com