Kolumne

Da se razumemo odmah. Nisu sve žene iste! Ne postoji kalup po kom su "pravljene", niti možemo da donosimo konačne zaključke na osnovu sitnica. Ovo su uglavnom predrasude koje imaju muškarci kada vide devojke u klubu ili kafani.brus

PRVA PREDRASUDA - oskudno obučene žene su pristupačnije i došle su u klub kako bi "nahvatale" frajera. Sklone su vezama za jednu noć. Može biti ali ne mora da znači.

fine

PREDRASUDA BR 2 - devojke koje su ležerno obučene, koje celu noć piju čašu vina, i ne lomataju se po klubu kako bi bile viđene... Šta kažu mnogi? Nisu zanimljive. Ne mora da znači. Možda ćete se siti ismejati baš u ovakvom društvu.

1

TREĆA PREDRASUDA  vezana je za pevačice. Muškarci često misle da one gledaju isključivo moćne muškarce koji imaju visok status u društvu i mnogo novca. Ima i takvih, ali ima i mnogo drugih primera koje ne znate. Zašto? Zato što medijima nisu interesantni. Ipak, navešćemo primer Goce Tržan, koji može da opovrgne ovu predrasudu. Na žalost, to je medijima bilo interesantno... Znate o čemu govorimo....

pivo

Devojke koje piju pivo su "ortaci". Njih muškarci više posmatraju kao drugare preko kojih mogu doći do neke atraktivne cice. PREDRASUDA. Iako izbor pića može da govori mnogo toga o onom ko ga konzumira, devojke koje piju pivo mogu biti iznenadjujuće ženstvene i interesantne.

originalne

One nemaju crnu kosu, silikonske usne, crveni lak i kratku crnu haljinu. Mnogi muškarci će pomisliti da su devojke ovog tipa u najmanju ruku "čudne". Došlo je takvo vreme da je originalno isto što i čudno. PREDRASUDA. Možda baš one znaju sve hitove Tome Zdravkovića iako ne izgledaju tako.

separe-naslovna

Stigli smo do najčešće predrasude koju muškarci imaju. Devojke koje sede u separeu, piju skupa pića su veoma su upadljive i atraktivne. 90 odsto muškaraca će reći sledeće - Da se zabavljaju sa momcima sumnjivog morala koji sve to plaćaju. Kada kažemo sve, mislimo i na piće i na garderobu, ali i na recimo grudi, usne itd... Ovo je najblaža varijanta koju smo mogli da damo kao primer.  Može biti ali ne mora da znači. Dakle može! Ali i ne mora.

Napominjemo da slike koje prate tekst služe isključivo kao ilustracija istog, bez namere da bilo koga uvredimo i omalovažimo.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com