Kolumne

U koliko ste barem jednom posetili neku kafanu u Beogradu, sigurno ste primetili da mnogi muškarci pored mnogo lepih devojaka zure samo u pevačicu. Bilo da je poznata ili ne, pevačica će lakše osvojiti srce muškarca nego bilo koja druga žena. Evo zašto je to tako.

brod-sava-pevacica

Za početak, one su centar dešavanja. Uvek su vedrog duha i raspoložene. Često provokativno obučene, a psihološki momenat predstavlja bina na kojoj se nalazi. Ta pozicija izdvaja je iz mase i stavlja je u prvi plan.

vanja-mijatovic-naslovna

One vas pesmom pogađaju u dušu. Baš one, ne lepa crnka koja sedi i smeška se ili zanosna brineta koja vas misteriozno posmatra. U toku večeri pevačica će otpevati makar jednu pesmu..Znate onu vašu.

dara

Oni koji imaju više samopouzdanja neće se libiti da joj čak i priđu. Ne kako bi tražili pesmu već kako bi uzeli broj telefona. Moramo priznati da su mnogi momci postali popularni samo zato što su bili u emotivnoj vezi sa nekom poznatom pevačicom. Oni kojima je važan status u društvu, usudiće se na ovakav korak.... Međutim, pre nego što se upustite u ovu avanturu morate znati da ne može svako da isprati zanimanje zvano pevačica.  Zato dobro promislite pre nego se usudite na ovakav korak.

beogradnocu.com