Najave, Štikla i Burence, vesti

Ovo vas čeka pod njenom štiklom.

Tamo gde stane njena štikla čeka vas najbolji provod. Dobro ste čuli sve pripadnice lepšeg pola, imaju priliku da se uspnu na svoj omiljeni par visokih potpetica i zavedu sve prisutne sutra u kafani Štikla i Burence na Štikla Party-ju. Cure, štikle su obavezne!

STIKLA

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

A da vaše đuskanje i dominiranje na štiklama bude nezaboravno pobrinuće se Miroslav Mirče Radulović, koji zna kako da vas navede da naprosto lebdite od sreće, uzbuđenja i zadovoljstva.

Stikla 45

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Od toliko đuskanja i zavođenja sigurno ćete i ogladneti, kafana Štikla i Burence i za to ima rešenje, tu je fenomanalni Finger Food - paleta specijaliteta novog šefa kuhinje. Devojke budite na visini zadatka i pokažite kako je pod štiklama ceo svet vaš.

štikla-i-burence-1

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com