Beograd, Emporio, Najave, Splavovi, vesti

Malom Fići i njegovim roditeljima je potrebna naša pomoć. Fića ima problem sa srcem i ne može lepo da se razvija. Prva operacija u Srbiji je prošla super, ali je potrebna još jedna, u Austriji. Operacija u Srbiji je plaćena 90000 RSD, za operaciju u Austriji mora da se izdvoji 200000 RSD. Dobri ljudi sa svih strana su pomogli i prikupljeno je oko 100000 RSD, nedostaje još 100000 RSD. Svaka pomoć je dobrodošla i zato povodom toga splav Emporio ovog četvrtka organizuje humanitarno veče, i sva sredstva će biti uplaćena za lečenje malog Fiće. Ako bude prikupljeno više novca nego što je potrebno, sav višak novca će biti prebačen za decu kojima je potrebna pomoć. Tokom večeri zabavljaće vas najzvučnija imena domaće estradne scene: Danijel Đurić, Nemanja Staletović, Dušica Grabović, Igor X, Dragana Petrović Maza, Danijel Pavlović, Jovana Tančić, Rade Kosmajac, Joca Stefanović i Baki B3! BUDIMO HUMANI, POMOZIMO MALOM FIĆI!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com