Kabare 13, vesti

Ovog puta, došla je u klub bez konja.

Voditeljka Jelena Dimitrijević nije nas ni sinoć ostavila ravnodušne uživajući u klubu Kabare 13. Naime, jednom prilikom je iznenadila javnost kada je u studio televizije ušla na konju.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Jelena Dimitrijević, voditeljka emisije “Snaga oktana” na TV Happy, do sada je u studio televizije ulazila u najskupljim automobilima, ali ovog puta je ujahala na konju. Da je iznenadila goste u studiju i gledaoce itekako jeste, ali to je samo pokazatelj koliko ova voditeljka voli dobro da se zabavlja. Ali i mi sa njom. Tako smo uživali u njenom društvu i sinoć u klubu Kabare 13 koji se nalazi u Zemunu.

Podsetimo, nakon emisije “Laka lova”, koju je Jelena vodila, započela je novu emisiju “Snaga oktana”, čije su glavne teme – automobili, vožnja i sve u tom domenu. Ali kad je Jelena došla da preuzme glavnu ulogu, “Snaga oktana” pretvorila se u pravi šou.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Kako se ova mlada voditeljka provodila u fenomenalnom klubu Kabare 13, možete videti u našoj galeriji fotografija i uveriti se o kakvoj atmosferi je reč i zašto poznati znaju gde su najbolje gradske žurke. Za dobre vibracije u klubu Kabare 13, sinoć su bili zaduženi Crystal Bend, dok vas večeras očekuje Toni Surovi i Maki. Naredne nedelje na istom mestu zaigrajte turnir “Ne ljuti se čoveče u utorak 18. marta, dok ćete sredom pasti u sevdah uz Hameta Nalića. Četvrtak 20. mart je kafansko veče sa Crystal Bendom, Goranom Babić i Ivanom Marinkovićem koji će vam na autentičan način dočarati pravu boemsku noć.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Proverite i vi zašto se poznati provode baš u klubu Kabare 13. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja, koja ćemo vam naravno najaviti. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti. Samo u klubu Kabare 13!

 

beogradnocu.com