vesti

Paparazzo Band u kafe baru Cvet!

Ukoliko ne želite da propustite fantastičan provod prve subote u oktobru mesecu, obavezno posetite jedinstveni kafe bar Cvet na Banovom Brdu jer će samo za vas nastupati jedinstveni Paparazzo Band!

Dozvolite sebi da probate nešto novo, jedinstveno i drugačije od svega ostalog. Ovaj zanimljivi kafe bar prirediće vam nezaboravnu žurku nakon koje ćete se uvek vraćati!

Cvet

Fotografisano u Kafe bar Cvet

S obzirom na to da se kafe bar Cvet nalazi, ni manje ni više, nego u starom železničkom vagonu, provod će biti još uzbudljiviji. Sama pomisao da ste u “party” vozu koji putuje iz pesme u pesmu, probudiće vaš životni elan  i osetićete se kao da ste u drugoj dimenziji. Uz jedan od najpopularnijih bendova Paparazzo Band koji će nastupati predstojeće subote, uverićete se u fenomenalnu atmosferu i odličnu svirku.

Cvet

Fotografisano u Kafe bar Cvet

Kafe bar Cvet je oaza otvorena za sve ljude koji znaju da uživaju u veseloj atmosferi, živoj muzici, DJ setovima i velikom izboru pića. Ovaj “zabavni vagon”  ponudiće vam veliki izbor pića, domaće rakije,vino, točeno pivo i mnoga ostala alkoholna i bezalkoholna pića. Prijatno osoblje učiniće da se osećate opušteno kao da ste među starim prijateljima, a cene napitaka su veoma pristupačne, tako da za svakog ima po nešto.

Cvet

Fotografisano u Kafe bar Cvet

Svakim vikendom se prave fenomenalne žurke, a na vama je da dođete i uverite se u dobar provod!

Fotografi portala beogradnocu.com rado će se provoditi sa vama ove subote i beležiti najlepše momente vašeg provoda.

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolji kafanski provod, rezervacije za sva dešavanja u kafe baru Cvet, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com