Parlament, vesti

Parlament EDM Energy žurka

Za sve ljubitelje EDM-a, Belgrade House Mafia pravi treću po redu EDM Energy žurku, i to u petak 13. decembra u klubu Parlament. Ovog puta za moto žurke izabran je naslov jedne od traka sa najbrutalnijim dropom- TSUNAMI!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Sam naslov nagoveštava kakva će atmosfera vladati za vreme fantastičnih setova Belgrade House Mafia DJ Deppartmenta. Specijalno za ovu žurku u klubu su obezbeđeni najsavremeniji laseri, a za svoje najvernije fanove Belgrade House Mafia pripremila je i razna poklon iznenađenja.

Belgrade House Mafia predstavlja tim DJ-eva, producenata i zaljubljenika u EDM okupljenih u jednoj misiji - da ožive EDM u Srbiji! Ove jeseni BHM tim pokrenuo je serijal žurki pod nazivom EDM Energy u nadi da će EDM postati obavezni deo klabinga kako u Beogradu, tako i u unutrašnjosti. Ne propustite žurku u klubu Parlament!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Inače, EDM predstavlja akronim od Electronic Dance Music i objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Electro, Dubstep itd.

Ukoliko propustite EDM žurku sjajan provod u klubu Parlament očekuje vas i u subotu 14. decembra uz Run The Twerk i Dj Architect.

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Parlament, tako da dokaze najboljeg provoda možete vrlo lako pronaći, i to samo jednim klikom. U našoj galeriji nalaze se najinteresantniji momenti beogradskog noćnog života.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ulaz je slobodan, ali rezervacije su obavezne! Rezervacije za EDM žurku u klubu Parlament, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com