Parlament, vesti

Parlament – najbolji izbor za doček.

Jedan od najboljih i najposećenijih prestoničkih klubova, klub Parlament, nudi vam fenomenalan provod za doček. I to po veoma pristupačnoj ceni, sa besprekornom uslugom i fantastičnom muzikom.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Za muzički deo novogodišnje noći u klubu Parlament pobrinuće se sjajna DJ ekipa koju smo tokom čitave godine imali prilike da slušamo na vodećim beogradskim mestima, i koja je uvek pravila samo dobru atmosferu. DJ Architect & DJ Jay učiniće da se provedete zaista spektakularno i svojim melodijama odvešće vas u neistražene delove  vaše svesti i maksimalnog uživanja. Tokom čitave večeri bićete na nogama i kretati se u ritmu njihovih setova. Očekuje vas: RnB, Hip – hop, Trap & Twerk, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaeton, Moombahton, Azonto, Kizomb, Mainstream, Disco House i još mnogo toga.

Inače, cena karte koja obuhvata all inclusive ponudu iznosi 29€. All inlusive ponuda obuhvata konzumiranje stranih i domaćih pića tokom čitave večeri. U ponudi kluba Parlament su i separei od 300€, visoka sedenja po ceni od 100€, i barski stolovi od 30€, uz kupljenu kartu.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Uz svaki zakupljeni separe dobijaju se dve flaše žestokog pića (Danzka, Ballantines), kao i dve flaše penušavog vina Tokai. Uz svako zakupljeno visoko sedenje dobija se jedna flaša žestokog pića (Danzka , Balllantines), kao i jedna flaša penušavog vina Tokai.

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Parlament, tako da dokaze najboljeg provoda možete vrlo lako pronaći, i to samo jednim klikom. U našoj galeriji nalaze se najinteresantniji momenti beogradskog noćnog života, koji će vas inspirisati da upravo klub Parlament odaberete za doček.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Parlament. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com