vesti

Pčelice prozujale gradom.

Ovih dana ste imali priliku da u lokalima širom grada prisustvujete promociji pića Jim Beam Honey. Sigurno ste primetili dve devojke obučene kao pčelice kako vas nude da probate ovo ukusno piće. Ukoliko niste, evo kratke reportaže da vidite o čemu se radi. Naime,bila je promocija najprodavanijeg i najpopularnijeg burbona na svetu - Jeam Beam-a, sa tradicijom proizvodnje od preko 200 godina. Ali ne bilo kog Jim Beam-a, nego sa ukusom meda: Jim Beam Honey.

Jim Beam Honey

Čak su se i fudbaleri Ifeani Onjilo i Roberts Omega iskoristili svoje slobodno vreme da iskuse sve čari prestonice i probaju ovo piće.  Kao što na fotografijama možete videti Onjilo i Omega su zaista uživali i provodili se maksimalno dobro.

Jim Beam Honey

Obezbedite i vi sebi i svojim prijateljima vrhunski provod, i uživajte kao prava zvezda. Rezervacije za sva vodeća prestonička mesta možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

Jim Beam Honey

 

beogradnocu.com