Poznati, vesti

Pet korisnih saveta da preboliš bivšu.

Postoje dva tipa muškaraca. Jedan tip predstavljaju oni muškarci koji se odmah dočekaju na noge, dok drugi tip može da pati za "ženom svog života". Za dobrobit pravih muškaraca, mi želimo da vi budete ovaj prvi tip.

1. Odredite sebi vremenski limit -  Ukoliko ste tužni, onda budite tužni. Ali postavite sebi određeni vremenski limit. Mnogo je bolje, ukoliko odlučite da ćete ležati u krevetu i plakati tačno nedelju dana.

2. Sklonite je iz vašeg fokusa - Ukoliko mislite "nikada neću naći ni jednu kao što je ona", prestanite, ali odmah. Bili ste u vezi sa njom, ako ste već bili sa njom, bićete sa nekom njom sličnoj, ako ne i boljom, čista logika.

3. Prestanite da pričate o njoj - Jednom kad je izbacite iz sistema, ne puštajte je nazad. Ako vas neko pita za nju, samo ravnodušno recite da se nadate da je dobro i da ste vi nastavili dalje. U bilo kojim drugim situacijama, nemojte da je pominjete. Bolje sebi lupite šamar, pre nego što ponovo krenete da gušite društvo o vašoj sada već bivšoj devojci.

4. Upoznajte nove ljude - Ukoliko prestanete sa vežbanjem u teretani, vaši mišići će atrofirati. Ukoliko prestanete da izlazite, isto će se desiti i vašim socijalnim "mišićima". Nije bitno da li želite nove veze, bitno je da izlazite i upoznajete nove ljude.

5. Čak i ako je želite nazad, izlazite sa drugim devojkama - Najbolji način da se vratite vašoj bivšoj devojci (ukoliko to zaista želite) je da nestanete iz njenog života i da se posle nekog vremena vratite, ali drugačiji. Nemojte da brinete o tome kako da je ponovo privučete, unapredite svoje veštine za sve žene. Idite u teretanu, promenite garderobu, nađite zanimljiv hobi. I ako ponovo naletite na nju, verujte nam, delovaćete znatno interesantniji.

 

Izvor: Men's Health

beogradnocu.com