Kolumne, vesti

Pet poza za zagarantovani orgazam.

Žene u nekim pozama lakše doživljavaju orgazam. Stručnjaci kažu da žene najviše vole ove poze, jer upravo u njima najlakše dostižu vrhunac:

1. Misionarska poza - Seksolozi tvrde da je ovo poza u kojoj žene lako i često doživljavaju orgazam. Misionarska poza omogućuje im veću bliskost s partnerom, a ženama je to izuzetno važno u seksu.

2. Obrnuta kaubojka - Ovo je poza u kojoj muškarac sedi ili leži, a žena je na njemu, okrenuta leđima. To je dobra poza jer omogućava lak pristup klitorisu.

3. Otpozadi - Žene ovu pozu vole jer im omogućava kontrolu nad situacijom. Mogu da odaberu željeni ugao i dubinu penetracije, a ovo je i poza koja omogućava aktiviranje G tačke.

4. Ona na njemu -  Može biti malo zamorna za žene, pogotovu ako nemaju kondiciju i jake mišiće. Muškarac može da pripomogne tako što će rukama pomerati njene kukove.

5. Vruća kašika - Ovo je poza u kojoj žena treba da okrene leđa muškarcu, a on da bude priljubljen prednjim delom svoga tela uz nju. Poza omogućava dodirivanje klitorisa. Užitak je svakako zagarantovan.

 

beogradnocu.com