Ljubav, vesti, Žene, Život

Pet stvari koje nijedan muškarac ne podnosi.

Pitate se zbog čega ne možete naći pravog muškarca? Možda ih zapravo odbijate svojim iritantnim navikama! Muškarci vole žene. Zaista. Ali to ne znači da ih pritom ne dovode do ludila svojim ponašanjem koje užasava većinu pripadnika jačeg pola. Navešćemo vam pet stvari koje muškarci ne podnose kod žena.

1. Drama ni oko čega - Postoji mnogo načina da se napravi drama u vezi. Žene su definitivno poznate po tome, ali iskreno, muškarci nisu ljubitelji iste. Pokušajte da izbegavate dramu, jer ćete ga tako samo odgurnuti od sebe svojom ljubomorom i željom za pažnjom.

2. Očekivanje da muškarac uvek plaća - Iako smo navikunti na to da muškarac uvek treba da plati račun u restoranu ili kafiću, to ne mora biti uvek slučaj. Naime, i pored tog lepog i džentlmenskog gesta, neretko postoji i očekivanje sa njegove strane da vi platite račun, iako će on to kao opciju prvenstveno odbiti.

3. Previše kontrole - Žene vole da drže stvari pod kontrolom. Nema sumnje. Postoje I one koje u tome preteruju, pa tako imamo slučaj kada od svog partnera traže da uradi nešto, a onda smatrajući da je on nesposoban da uradi to, preuzimaju stvari u svoje ruke. To njega kao muškarca izuzetno nervira, pa povedite računa da ne dodje do toga. Dajte mu slobodu da neke stvari uradi sam, jer je itekako sposoban.

4. Šta sam ja tebi? - Jedno od pitanja koje će ga totalno iznerivati je svakako: ‘’ŠTA SAM JA TEBI?’’ Iako ste svesni da ste ušli s njim u emotivnu ili neku drugu vrstu veze, nemojte prenagliti sa ovim pitanjem, jer ćete ga samo prepasti i navesti da zaista porazmisli o tome, a pitanje je da li zaista to želite. Dodatan pritisak nije uvek dobro rešenje.

5. Njegovo slobodno vreme - Muškarci vole da svoje slobodno vreme provode sa drugarima. To je njihov prostor u koji nikako ne bi trebalo da zalazite. On nije vaše vlasinštvo i kao što vi volite šoping, tako i on voli da gleda Ligu šampiona, igra PES, bleji sa ortacima… Ovo pogotovo smeta ako ste naporni i pokušavate da ga zovete baš u trenutku kad je sa njima, jer mu titula ‘’papučara’’ u tom okruženju I nije baš potrebna.

 

*Tekst se ne odnosi na osobe sa fotografija.

beogradnocu.com