Ljubav, Seks, vesti, Žene

Pet stvari koje žene ne podnose kod muškaraca.

Generalno, većina muškaraca ima neke zajedničke rituale i to je ono što ih i čini muškarcima. Međutim, neki od tih rituala, pa možemo reći i navika, su vrlo iritatni njihovim partnerkama. Pogledajte o čemu se radi:

1. Selektivno slušanje

Ovakav vid slušanja je pogotovu prisutan tokom TV prenosa fudbalske utakmice. Jasno je da ga više zanima pogodak Ronalda u 85. minutu, nego žensko gundjanje. Žene izuzetno nervira ako se pretvarate da ih slušate, ili još gore ako ih selektivno slušate, nego da ih ne slušate uopšte.

2. Puštanje "gasova"

Iako vam je “puštanje gasova” možda bilo zanimljivo u školskim danima, ne zaboravite da su ti dani davno iza vas i da je takav čin nedopustiv u zrelim godinama!

3. "Muški" grip

Za razliku od žena muškarci preuveličavaju simptome čak i najmanje prehlade. To što ste prehlađeni ne znači da treba da se ponašate kao beba.

4. Razgovor o bivšim devojkama

Pominjanje bivših ljubavi ne samo da može da iritira sadašnjeg partnera, već može i ozbiljno da ga uvredi. Zato je najbolje da ovo “područje” zaobilazite u širokom luku.

5. Razgovor o majci

Slična situacija je i sa majkama... Možda se vaša voljena neće osećati ugroženo kada govorite o nekom tako bezopasnom kao što je vaša mama, ali ne zaboravite da su žene i svekrve prirodni “neprijatelji”. Posebno obratite pažnju da ne izgovarate rečenice tipa: “Moja mama pravi najbolju pitu od jabuka…” To vas može skupo koštati.

 

Foto: cosmopolitan.com

beogradnocu.com