Beograd, vesti

Peta po redu Humanitarna modna revija u organizaciji Rotarakt klubova Beograd-Čukarica i Beograd- Balkan biće održaće se 28. marta sa početkom u 20:00h u Mikser House-u uz podršku domaćih modnih dizajnera. Reviju će otvoriti naša proslavljena atletičarka Ivana Španović.

Na reviji će svoje kreacije prikazati dvanaest dizajnera: Lada Dragojević, Ina Plamenac Radulović, Nina Karlavaris, Marija Grahovac, Modni studio Kjara, Kristina Mijačević, Lepa Danojević, Monika Belovanović, Danijela Božinović, Jovana Petković, Irena Grahovac i Katarina Andrejić.

Posetioci revije će imati priliku da uživaju u plesnom nastupu poznatog baletskog igrača Milana Gromilića, akrobatskoj tački na trapezu Tanje Milanović kao i fluo plesnom nastupu grupe Inex Cirkus Teatar.

Rotarakt klubovi Beograd-Čukarica i Beograd- Balkan pozivaju zainteresovane da u što većem broju dođu i podrže ovaj događaj. Ulaz je 350 dinara, a haljine će se prodavati po promotivnoj ceni od 100 evra. Sav prihod će biti doniran bolnici za pedijatriju "Dr Olga Popović – Dedijer". Nakon revije, u Mikser House-u će biti organizovana žurka, na kojoj će za atmosferu biti zadužen poznati beogradski bend Magic Beans.

Ne propustite naredno dešavanje, već dozvolite sebi da se provedete fantastično! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovija dešavanja vezana za noćni život prestonice!

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com