vesti

Petak je dan za Trg.

Kafanica Trg, najbolja je kafana vašeg noćnog života, sa njom nema zezanja, sve je savršeno i pod konac. A sve u službi vašeg najboljeg raspoloženja onog pravog boemskog jer Kafanica Trg poznaje sva vaša zadovoljstva i trudi se da uvek bude tu za vas, Desperado Bend večeras nastupaju samo za vaše besane i nezaboravne noći.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

A sutra u fenomenalnoj kafani Kafanica Trg sa vama su Libertas bend tamburaši sa pevačicom. Kafanica Trg vaša je omiljena destinacija svakog petka, vaše noge vodiće vas  put divlje boemske požude koju kafana Kafanica Trg deli u izobilju. Libertas Bend svakog petka očarava svojim nastupom, to je bend o kakvom sanjaju sve kafane, najbolji i najjači, bend za sva vremena, koji peva i svira iz duše i uvek nanovo oduševi i osvoji. Petak je u Kafanici Trg najjači i najlepši dan jer sve su pesme fenomenalno izvedeni dok na njima radi neponovljivi Libertas Bend.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Kafanica Trg, objedinjuje i dobar provod i najviši nivo usluge i brige o gostu, to je kafana kakve nadaleko nema. U kafani Kafanica Trg promocije su redovna stvar, tako da dve vrtse rakija možete dobiti po neverovatnoj ceno od samo 100 dinara, uz standardno niske cene pića koje vas očekuju u ovoj kafani u samom centru grada. i to nije sve! Sve devojke očekuje piće gratis.

Libertas Bend sa vama je i subotom, ovaj veseli sastav tačno zna kad je vreme za vašu pesmu i svaka subota u kafani Kafanica Trg je fenomenalna, najbolja. Veselje u kafani Kafanica Trg je redovna i prirodna stvar, te tako sredom za vaš najbolji provod nastupa Desperado Bend, koji će vas ostaviti bez daha i osvojiti već na prvi muzički dodir.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Rezervaciju provoda koji priželjkujuete možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg  korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. A Kafanice Trg je na mapi mesta koje naprosto obožavamo i to samo zato jer se vi tamo najbolje osećate i nejlepše veselite.

 

beogradnocu.com