vesti

Petak u Promaji!

Zbog neverovatno dobrog provoda i prevelikog interesovanja, kafana Promaja svojim gostima od ove nedelje nudi još jedan dan za provod. Naime, petak 11. oktobar prvi je petak u nizu spektakularnog provoda u kafani Promaja, kada će vaš domaćin biti Aca Ranđelović i Parter bend.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Svako ko je posetio kafanu Promaja zna kako izgleda najbolja prestonička boemska atmosfera. Jedinstven provod uz Acu Ranđelovića, koji će nastupiti u pratnji Parter benda, je zagarantovan, sudeći po njegovim prethodnim nastupima. Specifičan vokal i neverovatna energija koju ovaj momak vrlo lako prenosi na svoju publiku, pravi su recept za uspeh.

Uz izvrsnu muziku, pristupačne cene pića i tradiciju da kafana Promaja radi dok se lokal ne isprazni, zaista je moguć jedino vrhunski provod, a ko bude propustio petak moći će da uživa u subotu 12. oktobra uz isti muzički repertoar.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Ne propustite provod u kafani Promaja, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Promaja, stoga i veliki deo naše galerije zauzimaju fotografije iz ovog izuzetnog mesta. Proverite zašto!

Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com