vesti

Petak veče idealno za Kafanicu Trg.

Kafana Kafanica Trg najbolja je kafana kada je u pitanju noćni provod i to u samom centru grada na Trgu Republike. Sutra u ovoj prekrasnoj uzdanici srpske  boemije čeka vas provod nad provodima sa Libertas Bendom, apsolutna sloboda najluđeg provoda čeka vas u vašoj omiljenoj kući besanih noći kafani Kafanica  Trg.

kafana Kafanica Trg

 Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Najšarmantiji sastav u prestonici Libertas Bend, odsviraće fantastično svaku pesmu koju poželite da čujete u petak i taj način izvođenja nikada nećete  zaboraviti jer jedinstven je Libertas Bend koji svoje čarolije deli sa vama u najboljoj kafani na Balkanu, kafani Kafanica Trg. I cene su osmišljenje samo za vas i  vaše boemovanje. Za svega 100 dinara možete probati dve vrste rakije i ostale cene su prave boemske jer kafana Kafanica Trg zna šta njeni gosti vole i uvek je tu za vas.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Za predivne dame kafana Kafanica Trg, pokazuje posebnu naklonost i pripadnice lepšeg pola samo u ovoj predivnoj kafani dobiće jedno piće gratis, jer kafana Kafanica Trg zna sve vaše skrivene kafanske maštarije i sa vama je u najluđim noćima i biće tu uvek i zauvek. Ne oklevajte mnogo, lud provod se zove Libertas Bend, bend sadašnjosti i budućnosti, a vaša kafanska očekivanja upotpuniće se samo u najidealnijoj kafani svih vremena kafani Kafanica Trg.

Ovde se provodi pamte i svi su jedinstveni i neponovljivi, samo noći u kafani Kafanica Trg najbolje je što vam se može dogoditi u životu i morate postati deo svega toga, jer jednom se živi i jedan je najbolji od najboljih provoda, a to je definitivno u kafani Kafanica Trg vašoj najvernijoj pratilji u ludim meraklijskim noćima. Kafana Kafanica Trg i Libertas Bend su sve što ste ikada priželjkivali, vaše  najskrivenije želje spavaju u na stolovima kafane Kafanica Trg, vreme je da ih Libertas Bend učini stvarnim.

kafana Kafanica Trg

Fotografisano u Kafana Kafanica Trg

Rezervaciju provoda iz snova u kafani Kafanica Trg možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Kafana Kafanica Trg mesto je najluđih i najzabavnijih noći, ostaje samo da se u to i uverite, tamo gde je najluđe čekamo vas i mi.

 

beogradnocu.com