Bašta kod Juge, vesti

Petar Grašo nastupa pred beogradskom publikom.

Popularni Splićanin, kantautor Petar Grašo gostovaće 1. avgusta u jednom od najposećenijih prestoničkih barova, u baru Bašta kod Juge. Muzika Petra Graša je veoma slušana na našim prostorima, a treba naglasiti i to da u publici uvek ima najviše žena i devojaka, koje obožavaju njegov šarm i dalmatinski govor.  Dakle uz puno lepih Beograđanki, očekuje vas jedno divno letnje veče ispunjeno istovremeno jakim emocijama, ali i dobrim raspoloženjem.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Publika će u Bašti kod Juge moći da čuje najveće hitove jedanog  od najšarmantnijih i najpopularnijih hrvatskih pevača, Petra Graša, kao što su “Sad te se samo rijetko sjetim”, “Vera od suvog zlata”,“Utorak”, “Jedina”, “Nikoga nisam volio tako” i mnoge druge, a akcenat će svakako biti na baladama po kojima je ovaj pevač, tekstopisac i kompozitor posebno poznat.

Iako su za repertoar ovog nastupa najavljeni najveći hitovi Petra Graša, sam muzičar kaže da ukoliko ga ponese atmosfera, a to se često dešava, on će izvoditi i numere koje ga u datom trenutku inspirišu. Ali, kako god da se veče u Bašti kod Juge bude odvijalo, sigurno je da će biti nezaboravno, a vaš beogradnocu.com biće tu da to zabeleži svojim objektivom.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Naša galerija, u kojoj se nalaze najbolji momenti noćnog provoda u Beogradu, prepuna je fotografija iz bara Bašta kod Juge. Ukoliko niste imali prilike da iskusite atmosferu ovog sjajnog mesta, na fotografijama možete videti šta ste propustili.

Portal beogradnocu.com uvek je tu da vam obezbedi fenomenalan provod u prestonici. Sve što treba da uradite je da rezervišete svoje mesto, a to možete učiniti na dva načina: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com