Bašta kod Juge, Najave, vesti

Petar Grašo nastupa u Bašti kod Juge.

Splićanin Petar Grašo održaće nastup u popularnoj prestoničkoj Bašti kod Juge, u sredu 9. jula. Prisutni će moći da uživaju uz neke od njegovih najvećih hitova kao što su:  „Utorak“, „Ko nam brani“, „Lakše mi je s njom“, „Ljubav jedne žene“... Popularni pevač prvi put će izvesti novu pesmu „Uvek isti“, koju je pripremio za ovogodišnji Splitski festival, i kojom se nakon dugogodišnje pauze vratio na muzičku scenu.

bašta kod juge (1)

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Petar Grašo jedan je od najprodavanijih muzičara čiji su albumi "Mjesec iznad oblaka", objavljen 1997. godine i "Utorak", objavljen 1999. godine, prodati u dijamantskom tiražu. Poznato je da je pisao pesme i za Olivera Dragojevića, Doris Dragović te ostale poznate kolege muzičare.

bašta kod juge (2)

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online, a cena karte iznosi od 500 do 2000 dinara. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

 

beogradnocu.com