Bašta kod Juge, vesti

Petar Grašo raznežio Beograđanke.

Kao što su organizatori muzičkog programa u baru Bašta kod Juge najavili, spektakl na ovom beogradskom mestu za izlazak nikada ne izostaje. Sinoć je za to bio zadužen kantautor Petar Grašo, koji je svojom vrhunskom interpretacijom oduševio sve prisutne.

Popularni, i po broju žena u publici, očigledno izuzetno atraktivni Splićanin, pevao je sinoć za punu "Baštu kod Juge" i napravio očekivano dobar provod. Ono što je Splićanin najavio pre koncertnog nastupa, da jedva čeka da nastupa pred beogradskom publikom, potvrdio je izvodeći svoje najveće hitove na najbolji mogući način. Da je zajedno sa publikom uživao i Petar Grašo, bilo je jasno od samog početka, što možete videti i na fotografijama u našoj galeriji.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Petar je koncert otvorio pesmom „Šporke riči“, a zatim se obratio publici koja je sve vreme bila izuzetno dobro raspoložena. Sledili su hitovi „Utorak“, „Jedina“, „Ni mrvu sriće“, koji su izazvali dosta emotivnog naboja među damama u publici. Petar Grašo je takođe iskoristio ovu priliku da čestita našoj mladoj fudbalskoj reprezentaciji titulu prvaka Evrope.

Pored brojne publike u najlepšoj beogradskoj bašti na nastupu Petra Graša našli su se i pevači sa naše muzičke scene, Željko Joksimović, Željko Vasić i Tijana Dapčević, i nesumnjivo se dobro proveli. Uz muziku Petra Graša provodili su se i Milan Lola Smiljanić, Saša Obradović i Ivan Paunić.

Bar Bašta kod Juge svakako će nastaviti da ispunjava, i nadmašuje, vaša očekivanja. Predstoje nastupi mnogih poznatih izvođača, a da biste prvi saznali koja će zvezda sledeća sijati na sceni bara Bašta kod Juge, budite uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život – beogradnocu.com.

 

beogradnocu.com