Bašta kod Juge, vesti

Petar Grašo u Bašti kod Juge!

Kao što je i najavljeno, Bašta kod Juge iz dana u dan oduševljava vas svojim muzičkim programom. Najnovija zvezda koje će vam ulepšati veče u prestonici je Petar Grašo. Naime, Petar Grašo održaće svoj nastup u četvrtak, 1. avgusta, u Bašti kod Juge. Sjajnu atmosferu garantuju njegovi mnogobrojni hitovi, kao i balade po kojima je hrvatski kantautor poznat.

Publika će u Bašti kod Juge moći da čuje najveće hitove Petra Graša, ali kako i sam muzičar kaže, ukoliko ga ponese atmosfera, a to se često dešava, pevač izvodi i numere koje ga u datom trenutku inspirišu.

Pred očekivani nastup u Beogradu, Petar Grašo je izjavio da se izuzetno raduje susretu sa beogradskom publikom, pred kojom dugo nije nastupao, ali i viđanju sa prijateljima iz Srbije, sa kojima nije često u kontaktu, usled geografske udaljenosti.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Ovaj Splićanin, nakon učešća na brojnim festivalima, osvajanja nagrada, objavljenih kompilacija, saradnje sa brojnim autorima, među kojima i sa Tončem Huljićem i Goranom Bregovićem ("Ka na hašiš" je otpevan na starosplitskom jeziku, projekat koji je pohvalio i ugledni muzički portal "New Musical Express"), iako nije izdao album dugo, omiljen je i često tražen. Njegovi koncertni nastupi uvek su zapaženi.

Pevač je najavio da će deo novog albuma biti sniman u Americi, kao i u Splitu i Zagrebu, ali o datumu objavljivanja ne govori, jer kako kaže, to će se desiti kada on oseti da je vreme za to.

Ko propusti ovaj nastup Petra Graša, moći će da ga čuje 2. novembra kada nastupa na velikom koncertu Olivera Dragojevića u Skoplju.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Fotografije iz bara Bašta kod Juge pogledajte u našoj galeriji da biste videli kako izgleda vrela atmosfera na ovom popularnom prestoničkom mestu. Naši fotografi posetiće i nastup Petra Graša i pokušati da zabeleže delić nezaboravne atmosfere, kakvu uvek pruža  bar Bašta kod Juge.

Interesovanje je izuzetno veliko, tako da mesto treba rezervisati na vreme. Do rezervacija možete doći vrlo lako, i to na dva načina: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com