vesti

Petar Mitić i Mala Moja.

Kafana Mala Moja je vaše pravo da budete u društvu najboljih uz najkvalitetniji provod. Kafana Mala Moja je baš ona mala koja vam nedostaje da upotpunite sve svoje kafanske radosti. U četvrtak u kafani Mala Moja gostuje Zvezda Granda sjajni mladi umetnik, raskošnog vokala Petar Mitić koji će zagolicati sva vaša čula.

kafana Mala Moja

 Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja ima naziv koji sam po sebi aludira na najbolji provod i nezaboravne noći još kada su one upotpunjene glasom Petra Mitića tu promašaja nema , čeka vas provod za kojim svi tragaju, a malo ko uspe da ga i doživi. Kafana Mala Moja je najbolja kafana u gradu, u njoj vas očekuje sve što priliči bogatom kafanskom životu, u njoj vas čekaju sve radosti ovoga sveta i sva zadovoljstva popločana sjajnim glasom nikad pesmom uvežbanijeg Petra Mitića.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja je sigurno vaša omiljena kafana koja će vas naučiti da odživite pravi pravcati kafanski život. Kafana Mala Moja je idealan način za uvek najbolji provod. Kafana Mala Moja je mala sa kojom ćete se najlepše proveseliti.

Petak u kafani Mala Moja je rezervisan za provod uz Mirjanu Milosavljević i Aleksandra Živanovića. Dok vas samo dan kasnije, u subotu, očekuje fantastična noć uz sada već veoma popularni sastav - Mala Moja Bend. Koji god dan da odaberete za provod, nećete pogrešiti.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja je kafanska lutrija sa kojom ste uvek na dobitku. Besplatno rezervišite specifične kafanske noći putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Mala Moja. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da Mala Moja postane obavezni deo vašeg izlaska.

 

beogradnocu.com