Beograd, Najave, Splavovi, vesti

ROMP Showcase održaće se prvi put na brodu Povetarac večeras, kada će nastupiti Peter Portman i Manton čiji zajednički EP Superior Generation uskoro izlazi za ovu etiketu, a za pultom će se pored njih naći i osnivači lejbla Phill & Dansmore. ROMP je domaća etiketa osnovana 2014. godine i orijentisana na tech house i techno, a okuplja kako domaće tako i strane artiste. Za kratko vreme ROMP se i na svetskoj sceni izdvojio kao vrlo specifičan lejbl o čijem kvalitetu najbolje govori to što su njegova izdanja zauzela jake pozicije na Beatportovim top listama, a podržana su i od strane svetski poznatih di-džejeva. Spremite se za još jednu sjajnu žurku! Vidimo se večeras!

povetarac devojke1

Fotografisano na splavu Povetarac

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

povet masaa

Fotografisano na splavu Povetarac

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com