Najave, Stari Blay, vesti

Večeras vas kao i svakog petka u kafani Stari Blay očekuje ugođaj koji će obeležiti ovu nedelju, naravno uz sjajnu ekipu - Tamara Milutinović, Milan Dinčić Dinča i Gorana Babić. Pripremite se na vrhunsko uživanje i provod do ranih jutarnjih časova.  Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju, dođite i uverite se zašto je provod u kafani Stari Blay  jedan od najboljih provoda u gradu!

kafana-stari-blay-devojke

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Subota je takođe pravo vreme za uživanje, za koje će se pobrinuti Boris Stjepanović i Ivana Milić, a u nedelju će vas oduševiti Veče starih pesama sa Biljanom Sečivanović. Iskoristite priliku da se provedete maksimalno dobro!

kafana-stari-blay-devojka3

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com