Barovi, Beograd, Najave, Nova godina, Petlja, vesti

Mesto najboljih svirki u gradu, Petlja bar, organizuje jedinstveni doček Nove godine kakav nećete pronaći ni na jednom drugom mestu u gradu! Naime, 31. decembar je dan kada će se za vaše maksimalno uživanje pobrinuti St. Louis bend i prirediti vam novogodišnju noć za pamćenje! Cena karte iznosi 35 eur, a postoji i mogućnost doplate za hranu od 5 eur. Rezervacije se dodatno plaćaju, a u cenu ulazi neograničena konzumacija domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Budite deo provoda o kom se priča i rezervišite vaše mesto na vreme!

docek-nove-godine-petlja-bar

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u baru Petlja možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com