Teatro, vesti

Pevač od akcije.

Nemanja Staletović, zvezda nedelje u klubu Teatro, uhvaćen je sinoć u zagrljaju prelepe obožavateljke nekoliko minuta pre nego što se popeo na binu. Mlada zvezda je potpuno zasenila prisutne sportiste, pa se nameće pitanje ko su bolji frajeri za beogradske dveojke, sportisti ili muzičari?

Nemanja Staletovic

Nedeljno veče sportista u klubu Teatro je svakako najposećenije i najpopularnije veče u ovom klubu, a možda čak i najbolje veče nedeljom u Beogradu. Ovom uspehu svakako doprinosi harizma mladog pevača Nemanje Staletovića, koji svojim glasom i stasom osvaja gošće popularnog kluba koji tada kada on nastupa niko ne napušta pre svitanja. Pevač je poznat i proslavljen na beogradskim splavovima i u najpopularnijim klubovima, a najčešće nastupa sa svojom koleginicom Snežanom Nešić i sa kojojm pravi ludu atmosferu svake nedelje u prestoničkom klubu Teatro.

Jedan od najvećih klubova u Beogradu prepun je ljudi koji se vesele i pevaju sa Nemanjom do jutra. Podsetimo, nedavno su se uz Nemanju ludo zabavljale i srpske odbojkaške reprezentativke koje su upravo u nedelju u klubu Teatro proslavile veliki uspeh na Evropskom prvenstvu kada su 2012. godine u zemlju došle sa zlatnim medaljama. Slavilo se uz pesmu i šampanjac. Mladi i sve popularniji pevač uspeo je da tokom zabave zadobije simpatije i brojne aplauze od "zlatnih" dama.

Svi znaju za Nemanjin ogroman talenat za muziku, ali da ga obožavateljke toliko obožavaju, to se samo nagađalo, a sada ima i dokaza. Nemanjina obožavateljka je otkrila lice našem fotografu, a oni sa malo bujnijom maštom neka razmišljaju šta se događalo nakon nastupa i da li se Nmanja vratio u zagrljaj prelepe beograđanke.

Nemanja Staletovic

 

beogradnocu.com