Nova godina

Naš portal beogradnocu.com ima raznovrsnu ponudu za Novu godinu koja će odgovarati svačijem stilu i ukusu, od najglamuroznijih restorana i hotela, preko DJ house žurki u klubovima, do kafanskih zabava uz živu muziku i tamburaše.

Ukoliko želite da se provedete neverovatno i nezaboravno ove noći, ne žaleći nijedan jedini dinar, a da znate da ćete dobiti samo najbolje, i slušati prave pevačke zvezde, nastavite da čitate...

Hotel Hyatt Regency Beograd nudi divne vesti za sve one željne vrhunske ponude, ali i one koji uživaju u pesmama pop Dive Jelene Karleuše! Svečana večera na bazi švedskog stola uz šou sa JK koštaće vas od 70 - 200 evra po osobi, zavisno od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice.

unnamed-1

Vili Jeleni dočekaće vas atraktivna i neponovljiva pevačica Seka Aleksić u pratnji Aspirin benda koji će napraviti senzaciju! Očekuju vas i trubači, penušavo vino u ponoć, bogat novoogdišnji meni, strano i domaće alkoholno i bezalkoholno piće... Ovakva fešta koštaće vas samo 120 evra, a provešćete se mnogo skuplje od same vrednosti karte.

seka

Hotel Metropol Palace ove noći nudi svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola inspirasanu i kreiranu od strane vrhunskog kulinarskog tima.Takođe, uz koktel dobrodošlice u lobiju, dobijate i specijalnu cenu za dva noćenja sa doručkom u ovom luksuznom hotelu, za svakoga ko odluči da provede novogodišnje magično veče u Ivo Andrić dvorani hotela Metropol Palace Beograd. Cena za ovaj glamurozni doček kretaće se od 60 – 170 eura. Ali ono što će vas posebno oduševiti je muzički program za koji je zadužena popularna pevačica Ana Nikolić! Očekuje vas spektakl!

unnamed-2

Atlantis Event Center biće u znaku pesama neverovatne Rade Manojlović! Ova popularna pevačica prvi put peva u Beogradu za Novu godinu, a s obzirom na već poznato dobru atmosferu koju pravi na svojim nastupima, sigurni smo da će ovaj doček biti jedan od najboljih u gradu. Uz kolegu Mišu Lagunu, zabavljaćete se u maloj i velikoj banket sali Atlantis Event Centra, po ceni od  40 do 75 eura. U cene su uključeni: ulaznice, piće dobrodošlice, večera na bazi švedskog stola i šampanjac u ponoć. Detalje pogledajte na našem portalu.

Atlantis-ng2015

 

Doček Nove godine 2015 u kafani Fensi Kafana koštaće vas 49 eura, a u cenu je uključeno sve! Za fenomenalnu muziku pobrinuće se spektakularna Vesna Zmijanac i Nenad Cvijetić. Ne propustite!

Fensi Kafana

Počastite sebe jednim nezaboravnim dočekom Nove godine i ispratite staru 2014. kako dolikuje. Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com