Bašta kod Juge, vesti

Piloti sleću u bar Bašta kod Juge!

Bašta kod Juge, kao što je i najavljeno, nastavlja sa koncertima najpopularnijih pop izvođača. U utorak, 23. jula u ovom atraktivnom prestoničkom baru nastupaju Kiki Lesendrić i Piloti. Publika će moći da uživa u hitovima ''Slučajno'', ''Kako si lepa'', ''Te noći smo se potukli zbog nje'', ''Zaboravljeni'', ''Oltar'', ali i mnogim drugim.

Sastav Piloti osnovao je Zoran Kiki Lesandrić, septembra 1980. godine. Bend je postigao izuzetno veliki uspeh u bivšoj Jugoslaviji, a posebno je bio popularan sredinom osamdesetih.  Posle objavljivanja albuma "Dan koji prolazi zauvek", 1996. Lesendrić raspušta Pilote i prestaje da se bavi muzikom aktivno. Međutim, sredinom 2008. objavljuje svoj povratnički solo album, pod nazivom "Mesec na vratima". Najveći hit sa tog albuma je pesma "Te noći smo se potukli zbog nje", a takođe su veliki uspeh postigle i numere "Kako si lepa", "Oltar" i "Bog vidi sve". U leto 2010. izdaje prvi live album pod nazivom "Svet je lep kada sanjamo", na kome se nalazi petnaest numera sa istoimene višemesečne turneje. Aprila prošle  godine objavio je studijski album pod imenom "Slučajno i zauvek" gde se od hitova izdvajaju numere "Budi tu kad padne sneg", "Queen in Wien", "Još jedna pijana noć" i "Kažu da ljubav je samo reč". Što se koncerata tiče, veoma su posećeni kako u Srbiji, tako i u okruženju.

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Basta kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Posetite jednu od najvećih bašta u Beogradu i uživajte uz Kikija Lesandrića i Pilote, a fotografi portala beogradnocu.com biće tu da zabeleže vaše nezaborane trenutke. Fotografije sa drugih dešavanja iz bara Bašta kod Juge možete pogledati u našoj galeriji.

Svoje rezervacije možete izvršiti vrlo jednostavno, i to na dva načina - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com