vesti

"Piško" – mobilni pisoar je najnoviji proizvod na našem tržištu. "Piško" predstavlja idealno rešenje, najpre za probleme vozača u toku vožnje, a samim tim i putnika u autobusima i ostalim prevoznim sredstvima, koji idu na duža putovanja. "Piško" je sastavljen od kvalitetnih materijala (levak, kesa i apsorber). Kako se koristi?
Ukoliko se nalazite u putu, a pri tom nemate trenutno gde da mokrite, "Piško" će rešiti Vaš problem jednostavno! Nekoliko desetina sekundi nakon korišćenja, odnosno mokrenja, apsorber u kesi će pretvoriti mokraću u gel, tačnije u čvrsto stanje, pa samim tim nema ni širenja neprijatnih mirisa. "Piško" je u suštini za jednokratnu upotrebu, ali zbog kapaciteta kese (700-800 ml) i količine apsorbera (oko 1l može apsorbovati) može se i dalje iskoristiti do punog kapaciteta kese. "Piško" će se uskoro naći na tržištu, najpre na bolje snabdevenim benzinskim stanicama.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com