Kolumne, vesti

Pitanja koje devojke obožavaju da postavljaju, a momke dovode do ludila.

Devojke jednostavno nekada, iako znaju da je to pogrešno, ne mogu da odole a da ne postave potpuno besmisleno, iritantno, i jednostavno besciljno pitanje. S druge strane, momke ta ista pitanja dovode do ludila... Evo nekih:

1. Što si takav?

Na "Što si takav?" devojke dobijaju odgovor "A kakav sam?" na šta sledi "pa takav", i već shvatate da je konverzacija potpuno besmislena i da njome nećete apsolutno ništa postići. Ovo pitanje spada u istu kategoriju sa "Što si čudan?", koje je jednako besmisleno, jer u 99% slučajeva nije čudan, već je gladan, spava mu se, ili je jednostavno ponovo puk'o na kladionici.

2. Je l se ne ljutiš?

Čim postavljate ovo pitanje znači da mu dajete povoda da se ljuti. Ako već razloga za ljutnju ima, ne iritirajte ga dalje ovakvim pitanjima. A ako razloga da on bude ljut nema, zašto ga uopšte pitate ovo?

3. Da li je voliš?

Ili "Da li si je voleo?" a odnosi se na njegovu bivšu, je nešto što definitivno ne treba da pitate. Prvo, ako je odgovor odričan sumnjaćete da vas laže, a ako je potvrdan doživećete nervni slom. Drugo, kakve to veze ima da li je on nju voleo, ako je sada sa vama?

4. Hoćeš sa mnom i sa mojim drugaricama na piće?

Neće. Naravno da neće. Pored toliko PES-a, utakmica, izlazaka sa ortacima, on ne želi da sluša o menstrualnim problemima, i "vidi šta mi je poslao, a onda sam ja njemu odgovorila".

5. Zašto ti na Facebook-u ne piše da si u vezi? 

Zato što vaš momak verovatno nema 12 godina da bi na to obraćao pažnju. Pitanje spada u istu kategoriju sa "Zašto mi nisi lajkovao sliku?"

6. Šta bi uradio kada bih ti rekla da sam te prevarila?

Ozbiljno? Zašto bi ikada postavila takvo pitanje ukoliko ne pokušavaš da mu saopštiš da jesi, ili da pokreneš raspravu, svađu i histeriju? Dakle ovo - ne!

 

beogradnocu.com