Barovi, Beograd, Najave, vesti

Privilegiju da za vas Roc&Roll vrte dve prave Beogradkse legende imate već u sredu! Večeras vas očekuje fenomenalan provod u Pivari, za koji će se pobrinuti Boris Deheljan & Ratko Tankosić.

Boris Deheljan je rođen 11.04.1981. godine u Beogradu. Od 2013. počinje da radi skulpture od kojih su najpoznatije Džimi Hendriks (Jimi Hendrix) i Majls Dejvis, (Miles Davis) obe u prirodnoj veličini i bista Branislava Nušića.


Ratko Tankosić je srpski slikar i glumac, rođen 5. juna 1954. godine u Beogradu. Prijatelji ga zovu Rale, ali je javnosti poznatiji kao Sarma. Ovaj nadimak je dobio po ulozi štićenika popravnog doma u filmu "Specijalno vaspitanje". Rođeni Beograđanin se još u mladosti interesovao za boks, a o glumačkom pozivu nije nikada ni razmišljao. Kada se približio tridesetoj godini je prestao sa boksom i gotovo slučajno se u njegovom životu dogodio zaokret.

Davne 1972. godine su Srđan Karanović i Rajko Grlić raspisali oglas u dnevnim novinama za potražnju glumca amatera. Tankosić se prijavio na oglas i dobio ulogu Ćore u filmu "Društvena igra". Igrom slučaja ili ne, Ratko je tada počeo svoju glumačku karijeru. Njegova druga uloga je bila u seriji čiji su autori isti. Svojom ulogom Sarme je publici postao prepoznatljiv, ali je sebe u budućnosti označio kao tipskog epizodistu, nekoga ko će tumačiti marginalce – prestupnike, siledžije, švercere i tapkaroše.

kako je oziveo rock and roll-02

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili  Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sve ponude za doček Nove godine 2018 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:

http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com