vesti

Plan B za Srpsku Novu godinu.

Ostalo je još samo par sati da odlučite gde ćete provesti doček Srpske Nove godine. Ukoliko još niste sigurni koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Naime, Event Management i Johnnie Walker organizuju najspektakularniji doček Srpske Nove godine, i to u prelepom ambijentu bivšeg kluba Opposite, sada već izuzetno popularnom klubu Plan B, i to uz fantastičan muzički progam i vrhunsku uslugu. Provod na svetskom nivou neće vas ostaviti ravnodušnim, pogotovo jer je u pitanju jako pristupačna ponuda. Naime, za samo 11 evra, koja obuhvata all inclusive ponudu, odnoso neograničenu konzumaciju veoma bogate ponude kako domaćih, tako i stranih pića.

Za vaše maksimalno uživanje u klubu Plan B pobrinuće se sjajna muzička ekipa, koja će zadovoljiti sve ukuse. Za vas će nastupati Frontman Band, Dj Philips Blue, Dj Velvet, kao i neverovatni Trubački orkestar u ponoć. Međutim, to nije sve! Kao što ste i navikli uz Event Management i Johnnie Walker očekuju vas i brojni poklini, posebno za pripadnice lepšeg pola.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Ono što takođe treba napomenuti jeste da svaka rezervacija barskog stola, visokog sedenja ili separea dobija gratis flašu viskija Johnnie Walker, a pored te jedne flaše koja sleduje svakoj rezervaciji, ukoliko ste rezervisali separe, osim mini separea, stičete pravo na još jednu ili dve flaše nekog drugog žestokog pića po izboru, u zavisnosti od veličine, odnosno cene separea. Takođe, svaka naredna flaša Johnnie Walkera, Smirnofa, Tekile, Jegera biće vam dostupna za samo 1900din. Energetska pića biće vam dostupna po promotivnim cenama.

Rezervacija Vip pulta je 10 evra, dok je uslov za rezervaciju minimum troje ljudi. Minimum četvoro ljudi uslov je za rezervaciju barskog stola, koji je dostupan od 10 do 15 evra. Rezervacija visokog sedenja je 40 evra, a uslov za rezervaciju je minimum petoro ljudi. Mini separe dostupan je od 60 eura, za najmanje šestoro ljudi, dok je srednji separe od 110e dostupan za minumum desetoro ljudi. Rezervacija velikog separea je od 140e do 180e, za preko 12 ljudi. Uz rezervaciju srednjeg i velikog separea dobijate i šampanjac u ponoć.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Rezervišite svoje mesto za doček Srpske Nove godine u klubu Plan B na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com