Najave, Plavi Anđeo, vesti

Milica i Mihailo - Static bend, nastupiće ove srede 14. oktobra u kafani Plavi Anđeo, i nesumnjivo svojom vrhunskom muzikom napraviti atmosferu za pamćenje. Računajte i na promociju koktela - 220 dinara.

kafana-plavi-andjeo-devojka1

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Za četvrtak 15. oktobar sledi pravo iznenađenje! Očekuje vas nastup Tanje i Vlade, kao i akcija Smirnoff + 4 RedBulla - 4200 dinara. Spremite se za nezaboravnu noć i vrelu atmosferu!

Provod ne staje ni za vikend, pa će vas tako u petak zabavljati  Slavica i Gojko, sa promocijom Ballantines + 4 RedBulla - 4200 dinara. Ne propustite priliku da se naoružate dobrom energijom i provedete kao nikada do sada.

kafana-plavi-andjeo-devojka2

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

U subotu 17. oktobra vrhunski provod prirediće vam sjajni Sanja i Gojko sa promocijom Johnny Walker Red - 4950 dinara, dok će vas u nedelju 18. oktobra očarati Dušan i Miloš sa trbušnom plesačicom, nargilama - 400 dinara i promo cenom jagera - 150 dinara. Ne propustite! Dođite i iskusite najbolji kafanski provod uz vrhunske hitove!

kafana-plavi-andjeo-devojka4

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com