Brankow, vesti

Playboy Dj večeras u klubu Brankow.

Dimitris from Paris, francuski kralj disko muzike, poznat po gala žurkama i nastupima na čuvenim zabavama vlasnika Playboy Hju Hefnera, ponovo dolazi u Beograd. Nastupiće 7. Marta u klubu Brankow, i skoro sve karte su već prodate. Veliko interesovanje za "neopisivog" (kako sam sebe voli da zove) i pomalo ekscentričnog Dj-a je potpuno opravdano kada se uzme u obzir činjenica da već punih dvadeset godina pravi najbolje žurke širom sveta.

Pravo ime ovog umetnika poreklom iz Grčke je Dimitris Jerasimos, a njegova muzika se opisuje kao zvuk koji vraća šarm sedamdesetih i duh ludih žurki iz ere čuvenog kluba Studio 54. Dimitris from Paris pažljivo bira mesta na kojima nastupa, pa njega možete čuti samo na glamurznim žurkama najeletnijih svetskih klubova.

Playboy Dj je jednom prilikom rekao da voli glamuroznu muziku sa velikim emocijama, pa se može reći da reč "glmur" u potpunosti opisuje njegovu pojavu i rad.

Tokom svog dvodecenijskog rada stekao je i tutulu "francuskog kicoša", koji je pravio muziku za revije svetskog modnog krema.

Playboy Dj bukvalno i doslovno pravi nezabravnu atmosferu. Poznat je i po tome što nikada ne znate šta od njega možete da očekujete, ali jedno je sigurno, biće uvek dobre muzike i glamuroznog provoda prožetog najfinijim emocijama.

Inače "francusi kralj disko muzke" je već pokazao svoj talenat beogradskoj publici kada je prošlog leta priredio pravi spektakl u klubu Brankow.

Reditelj najboljih žurki kaže da sprema specijalno osmomartovsko iznenađenje za dame što i jeste dodatan motiv za nežniji pol da dođe i uživa u provodu u kom uživaju najbogatiji Evropljani.

Osetite atmosferu Šanelovih modnih revija u prelepom prostoru kluba Brankow i uživajte baš kao da ste u Parizu.

Cena karata se kreće između 10 i 15 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Inače, ceo predstojeći vikend u klubu Brankow biće održan u znaku žena. Za dame se spremaju iznenađenja, performansi i spektakl koji je još uvek tajna, pa ostaje da razmišljate  ili da prosto odete i provedete se onako kako to čini evropski društveni krem.

Ažuran program, kao i slike sa ovog i prethodnih događaja kluba Brankow pratite na Klub Brankow.

 

beogradnocu.com