Freestyler, Najave, vesti

Po čemu pamtite devedesete?

Na jedinstvenom i najpopularnijem splavu Freestyler večeras se održava "Veče devedesetih" koje je tradicionalno jedno od najposećenijih večeri u gradu!

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Svi vi koji volite i sa uživanjem pevate i đusate uz muziku devedesetih, dođite večeras na splav Freestyler da čujete kako Dj Vlada vrti ove hitove za vas. Ostavite mobilne telefone kod kuće, ponesite pejdžere, upašite majčice i spremni smo za najbolju žurku u nedelji! Na koji god način pamtili ovaj period života, "Veče devedesetih" na splavu Freestyler će vas oduševiti!

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Narednog dana, očekuje vas Buzzing night, dok je u četvrtak na splavu Freestyler 1 na 1 - "Every drink you have will guess the rest. U petak, 6. juna, za Dj pult nam dolaze gosti iz regiona i inostranstva. Subota i nedelja je vreme za Freestyler Special i Belgrade Banging na Freestyler-u!

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ne propustite ovo fenomenalno i neponovljivo dešavanje! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog vrhunskog provoda, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com