Fensi Kafana, Poznati, vesti

Pobednik show programa "Ples sa zvezdama" ima dve devojke.

Glumac Ivan Mihailovć koji je nakon nastupa u show programu "Ples sa zvedama" i zaslužene pobede osvojio mnoga ženska srca, izgleda da ni malo ne miruje. Sinoć smo ga u kafani Fensi Kafana zatekli bez njegove plesne partnerke Marije Martinović sa kojojm je prema pisanju drugih medija u emotivnoj vezi.

KAFANA FENSI KAFANA 2

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Naši fotoreporetri su juče Ivana zatekli u društvu još jedne učesnice pomenutog show programa manekenke Tamare Paunović. Da li je to sve popularniji Mihailović uspeo da osvoji i lepu manekenku ili je u pitanju samo druženje, pokazaće vreme. Atmosfera je u kafani Fensi kafana bila sjajna, a pevačica Vanesa Šokčić koja je takođe učestvovala u ovom show programu, još jednom je pokazala da je pravi majstor pesme i u pratnji Balkan benda podigla celu kafanu na noge.

VANESA SOKCIC

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com